kesäkuu Klexane-valmistetta ei saa pistää lihakseen. Miten paljon lääkettä annetaan. Lääkäri päättää sinulle annettavan Klexane-valmisteen määrän. Määrä riippuu lääkkeen käyttöaiheesta. Jos sinulla on munuaisvaivoja, sinulle annettavan Klexane-valmisteen määrää saatetaan pienentää. 1. Jo syntyneiden. Tays / urologia Potilasohje Pienmolekyylisen hepariinin pisto-ohje ( napapiikki) Tulosta ohje tästä Video-ohje napapiikin pistämiseen Katso video tästä: Napapiikin pisto-ohje Sinulle on määrätty pienmolekyylinen hepariini ehkäisemään veritulppia eli syviä laskimotukoksia. Lääkäri on määrännyt sinulle . Tarvitsisin tähän asiallista tarkennusta. Klexanehan pistetään s.c. ja ohjeen mukaan iho nostetaan ensin sormien väliin poimulle. Nyt olen kuitenkin nähnyt.

Klexanen pistäminen webcam - Västerås Massage

Melko harvinaiset voivat ilmetä enintään 1 henkilöllä sadasta Äkillinen kova päänsärky. Raskaus ja synnytys Hoito raskauden aikana Synnytys Hoito synnytyksen jälkeen Usein kysytyt kysymykset. Turvahylsyllinen ruisku laitetaan hylsyyn neula edellä, turvapidike taitettuna. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. atvk87 punktio oli kp 12 lyhyellä kaavalla.:) juu tiistaina ja vielä perjantaina ultrat. Oysissa punktiot pyritään tekee ma-ke eli nyt punktio olis. helmikuu Itselläni on myös edessä klexanen pistäminen, mutta onneksi vasta loppuvaiheessa, noin rv 36 eteenpäin jos sinne asti päästään. Esikoisesta jouduin olemaan vuodelevossa noin 3 viikkoa ja hän syntyi suunnitellulla sektiolla jo rv 30+3 ja sektion jälkeen minulle tuli veritulppa jalkaan, jonka takia pistin eka. 4. tammikuu Kysymys: Kun Klexanea pistetään, täytyykö mäntää vetää ensin ulospäin ennen kuin sitä painetaan? Mielestäni ei, koska pistetään s.c, mutta ohjaaja neuvo.

Klexanen pistäminen webcam - Gothenburg Flickor

Piikitän siis tohon reiteen taakse. Anna pistos kohtaan, joka on vähintään 5 cm: Kiitos viesteistä ja suuri kiitos mur-mur "tietopaketista".

Videos

How to Give Yourself A Subcutaneous Injection

0 Comments

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *