Voit laskea mehun suoraan kuumiin, puhtaisiin pulloihin tai ensin kattilaan. Kattilaan valutus on vaivattomampi ja silloin koko mehuerästä tulee saman vahvuista ja yhtä makeaa. Kaada ensimmäinen mehu takaisin marjojen päälle mehustimeen, jotta sokeri liukenee tasaisemmin. Voit lisätä sokerin myös vasta kattilassa. 3,5 dl) Dansukker Taloussokeria. Mittaa marjat ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua poreillen kannen alla noin 20 minuuttia. Siivilöi. Kaada mehu (noin 1,2 l) takaisin kattilaan, lisää sokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia. Pullota puhtaisiin, kuumennettuihin pulloihin. Säilytä jääkaapissa. Mehun voi myös. 1. elokuu PUNAVIINIMARJAMEHU nykykielellä =punaherukkamehu 1 1/2 l perattuja punaherukoita n. 5 dl vettä g (n.3 dl) sokeria. Huuhtele marjat, nosta kattilaan ja kaada vettä päälle niin paljon että marjat juuri ja juuri peittyvät. Keitä marjoja miedolla lämmöllä minuuttia, kunnes marjojen väri haalistuu.

Smsdeitti punaviinimarjamehu sokeri - Ronneby Prostituerade

Täytä kuumennetut pullot piri pintaan ja sulje heti puhtailla korkeilla. Anna pohjakattilassa olevan veden kiehua voimakkaasti koko mehustamisen ajan. Jäähdytä viinimarjamehu ja sulje korkit. Ota letkusta mehu suoraan puhdistettuihin pulloihin. Kommentoi reseptiä Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Laske mehu kuumennettuihin, säilöntäaineella huuhdeltuihin pulloihin ja sulje korkit heti.

Videos

Sundsvall: Smsdeitti punaviinimarjamehu sokeri

BUDAPEST PROSTITUUTIO FUCK GIRL Sms seksi artemis berliini
SAPIOSEKSUAALI SEKSIPELIT 451
Smsdeitti punaviinimarjamehu sokeri 277
Smsdeitti punaviinimarjamehu sokeri 956
1. elokuu PUNAVIINIMARJAMEHU nykykielellä =punaherukkamehu 1 1/2 l perattuja punaherukoita n. 5 dl vettä g (n.3 dl) sokeria. Huuhtele marjat, nosta kattilaan ja kaada vettä päälle niin paljon että marjat juuri ja juuri peittyvät. Keitä marjoja miedolla lämmöllä minuuttia, kunnes marjojen väri haalistuu. Valmistusohje. Puhdista marjoista suurimmat roskat. Kaada marjat höyrymehustimen (mehumaija) siiviläosaan kerroksittain sokerin kanssa. Alimmaisen ja päällimmäisen kerroksen tulee olla marjoja. Sulje mehustimen kansi tiiviisti. Laita mehustimen alaosaan vettä ja kuumenna kiehuvaksi. Mehusta marjoja Laita mehumaijan alakattilaan vettä ja kuumenna se kiehuvaksi. 2. Aseta marjat ritiläosaan kerroksittain vuorotellen sokerin kanssa, niin että alimmaisena ja päällimmäisenä on kerros sokeria. 3. Sulje kansi ja anna marjojen mehustua noin 20 minuuttia. Ota ensimmäinen erä mehua ja kaada se mehustettavien marjojen.

0 Comments

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *