trans nainen ja nainen

Transnainen on nainen, joka syntymässä on määritelty mieheksi sukuelimiensä perusteella. Transsukupuolisen ihmisen kokemus omasta sukupuolestaan ei siis vastaa hänen syntymässä määriteltyä sukupuoltaan. Transsukupuolinen voi haluta korjauttaa kehonsa ja anatomiansa vastaamaan naistyypillisiä piirteitä. Juurkin mm. tästä syystä transnainen on nainen ja transmies on mies: Koska kukaa ei itse päättää omaa sukupuoltaan. Transsukupuoliset eivät missään nimessä koskaan ole päättäneet, että he olisivatkin "vastakkaista" sukupuolta. Vaan todellisuudessa he ovat sitä eivätkä voi sille mitään vaikka tahtoisivatkin. ( ja monet. Et ole nainen vaan sekaisin. Vastaa · Lainaa · Ilmoita asiattomaksi · ylös6; alas31 . Vierailija. 10/ klo | Meikkaatko sinä? Vastaa · Lainaa · Ilmoita asiattomaksi · ylös2; alas1. Vierailija. 11/ klo | Joko hormonihoidot aloitettu? Entä oletko kastroitu? Vastaa · Lainaa · Ilmoita asiattomaksi.

Trans nainen ja nainen - Kalmar

Stormy Daniels haastoi Trumpin asianajajan oikeuteen - syyttää kunnianloukkauksesta - Ulkomaan uutiset - Scarlett Johansson meni salaa naimisiin Angelina Jolie joutui auto-onnettomuuteen Illan ristiriitainen dokumentti: Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Valkoinen talo kiistää Trumpin suhteen pornotähti Stormy Danielsiin:

Trans nainen ja nainen - Huskvarna Tillfällig

Suomalainen suurlupaus teki kolmen vuoden NHL-sopimuksen! Venäjälle on seksifilmejä kik tuhmaa tiukka, mutta rakentava - Pääkirjoitus - Näin kävi Isossa-Britanniassa, ja koko maa meni sekaisin - Suomi varautuu kolmella tavalla - Politiikka - Kanadalainen kaivosyhtiö aikoi kairata luonnonsuojelualueella, joka on useiden uhanalaisten eläinten koti - Hallinto-oikeus puhalsi pelin poikki - Kotimaan uutiset - Miss Suomen etsinnästä vastaavan Sunneva Kantolan mukaan kilpailun säännöt eivät automaattisesti sulje pois transnaisia. Uusin jaksoin jatkuva Victoria perustuu tositapahtumiin - tosin jo avausosassa venytetään totuutta - TV ja leffat - trans nainen ja nainen

0 Comments

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *